Noi te ajutam sa faci diferenta!

Accesorii tuning Dacia DUSTER

Masinile au fost dintotdeauna supuse modificarilor after-market. Asa ca de ce sa nu profiti si tu de accesoriile care vor schimba look-ul masinii tale.

La noi gasesti o gama variata de bari de inox, bullbar-uri, praguri laterale din aluminiu sau inox sau nelipsitele ornamente din inox pentru oglinzi, manere, bara spate sau bandourile laterale ale masinii tale.

OSSIRIS Tuning

La noi gasesti orice accesoriu doresti pentru masina ta

Image title

Bullbar 
poliuretan

Bullbar protectie pentru bara fata din poliuretan pentru Dacia Duster fabricat din insertie de plastic dur aplicata pe un corp metalic.

Image title

Praguri laterale inox/aluminiu

Trepte / scari laterale pentru Dacia Duster fabricate din aluminiu sau inox in functie de model. Toate produsele au kit de montaj inclus.

Image title

Ornamente 
din inox

Ornamente realizate din otel inoxidabil pentru bara spate sau muchia haionului. O combinatie imbatabila, ce va atrage cu siguranta atentia. 

Image title

Bara protectie fata/spate

Bara de protectie de inox care se monteaza peste bara din poliuretan a masinii. Este fabricata dupa liniile si formele masinii Dacia Duster

Montaj praguri laterale 
Dacia DUSTER

Daca doresti sa iti montezi singur pragurile, poti sa te inspiri din acest film care contine cateva indicatii de baza privind montajul pragurilor laterale pentru Dacia Duster.

Toate produsele noastre sunt create special pentru modelul masinii dumneavoastra in functie de anul de fabricatie. Ele sunt ambalate in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta. Intra acum pe site pentru a te convinge singur.

Da-ne email-ul tau pentru a te anunta cand avem noutati

Iti garantam confidentialitatea. Nu vom partaja cu nimeni informatiile tale.

Copyright © 2018
Ossiris Tunig

Page By Sunny Landing Page Builder